Fatih Karagümrüklü Fabio Borini: “Süper Lig kalite olarak potansiyelli”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Konakladıkları otelin alanında gerçekleştirilen antrenman öncesinde konuşan Borini, uygun bir kamp süreci geçirdiklerini söz ederek, “Herkes çalışmaya ve gelişmeye epeyce açık. Bunu yaptığımız 2 maçta gösterdik. Bu isteği ve hakikat tavrı hazırlık maçlarında alana yansıttık” diye konuştu.

TÜRKİYE LİGİ KALİTE OLARAK POTANSİYELLİ

Türkiye liginin kalite potansiyeli bulundurduğunu lisana getiren Borini, “Yerli oyuncu mantalitesi olarak epey fazla milletlerarası değiliz lakin bunu da gerçekleştirdiğimizde epey daha düzgün düzeye çıkacaktır Türkiye ligi. Fakat dediğim üzere lig kalite olarak aşikâr bir potansiyelde ve uygun de bir yüksek düzeyde olduğunu söyleyebilirim” biçiminde konuştu.

HEP DAHA ÜZERİNE KOYMAK ÜZERE BİR MAKSADIM VAR

Gol krallığı ve ferdî performansı hakkında da konuşan Borini, “Hedeflerim olağan daima var. Daima daha üzerine koymak üzere bir gayem var. Bunu da alana yansıtıyorum. Daima bir fazla gol, daima bir fazla uğraş ortaya koyma üzere grubu ve bizi yüceltecek şeyler hedefliyorum. Bize alanda 11 tane savaşçı ve önder lazım. Ben de daima bu mantalitede kendimi geliştirerek amaçlarımı yükseltiyorum” sözlerini kullandı.

Okumaya devam et...