Tina olarak bilinen, 1917 doğumlu, aslen Emilia'lı olan Clementina, hayatında hiç ilaç kullanmadı ve her zaman süper aktif ve sağlıklıydı. Ta ki akşam şiddetli karın ağrısı şikayetiyle acil servise kaldırılana kadar ve bu ağrının CT taraması ince bağırsağın tıkanmasından kaynaklandığını tespit etti. Hayatına mal olabilecek bir klinik tablo. Bunun yerine, Milan Polikliniği'ndeki cerrahlar, hastanın 107 yaşında olmasından korkmadılar ve operasyon tam anestezi gerektirecek olmasına rağmen onu ameliyat etmeye karar verdiler.
Cesaretleri ödüllendirildi. Tina bugün iyi, bir hafta sonra taburcu oldu ve Noel'i evde geçirecek: “Et soslu tagliatelle yiyerek iyileşmek istiyorum ve tatilimi ailem ve yeğenim Gianluca tarafından şımartılarak geçirmek istiyorum”, diyor bayan , şekilli ve çok parlak olarak tanımlanır. Süper büyükanne, hastaneden ayrılmadan önce kendisini kurtaran doktorlara teşekkür etti ve gülümseyerek via Sforza'daki IRCCS'nin acil cerrahi direktörü Hayato Kurihara ile bir selfie çektirdi.
Cesaretleri ödüllendirildi. Tina bugün iyi, bir hafta sonra taburcu oldu ve Noel'i evde geçirecek: “Et soslu tagliatelle yiyerek iyileşmek istiyorum ve tatilimi ailem ve yeğenim Gianluca tarafından şımartılarak geçirmek istiyorum”, diyor bayan , şekilli ve çok parlak olarak tanımlanır. Süper büyükanne, hastaneden ayrılmadan önce kendisini kurtaran doktorlara teşekkür etti ve gülümseyerek via Sforza'daki IRCCS'nin acil cerrahi direktörü Hayato Kurihara ile bir selfie çektirdi.