Erken teşhis-moleküler araştırmalarda IA

Leila

Global Mod
Global Mod
Pazartesi günü, Roma'daki Agostino Gemelli Irccs Poliklinik Üniversite Vakfı'nda, 810 sınıfında (sekizinci kat) ECM 'etki kursu yapılacaktır: akciğer kanseri tedavisinin geleceğini entegre etmek', akciğer kanserinin (doku biyopsisi ve sıvı biyopisinde, sıvı biyopolisinde ve sıvı biyopatın geleceğini şekillendirme ve moleküler biology'de moleküler biyoliğinde mevcut bilgiyi araştırmak amacıyla ( Bu biyolojik bilginin akciğer kanseri olan hastaların tanısal ve iyileştirici yolunda bu biyolojik bilginin sahip olduğu veya sahip olacağı multidisipliner yolu.

“Akciğer kanserinin yönetimi giderek karmaşık hale geliyor – Katolik Üniversitesi Tıp Fakültesi, Roma Tıp Fakültesinde Torasik Cerrahi Doçenti Filippo Lococo, Üniversite Poliklinik Vakfı UOC'nin Tıp Direktörü Agostino Gemelli IRCC'lerin Torasik Cerrahisi Tıp Direktörü – Detaylı Bilgi ve Detay ile Detaylı Bilgi Artışı ile Tıbbi Cerrahi Direktörü.

ECM Etki Kursu – Bir not raporu – AI'nın potansiyeli hakkında daha iyi bir bilgiyi teşvik etmeyi amaçlamaktadır, bu da her bir tümörün biyolojik özelliklerine dayanan erken teşhis -moralüler araştırmaların ve kişiselleştirilmiş tedavilerin daha sık kullanılmasına yol açacaktır. Farklı becerilerin entegrasyonu ve KHDAK Multidisipliner Yönetimi'nde yer alan çok sayıda aktör arasındaki tartışma, biyolojik materyalin yönetimini korumak ve optimize etmek için en iyi stratejileri netleştirecek, kritik sorunları ve çözümleri vurgulayacaktır. Bu, katılımcıların NSCLC'nin multidisipliner yönetiminde patolojik ve biyolojik verilerin merkeziyetini anlamalarına ve malzeme ve biyolojik verilerin yönetimini iyileştirmek için yararlı stratejilerin uygulanmasına aktif olarak katkıda bulunmalarına olanak tanır.

Etkinlik 3 seansta düzenlenecek: 1. Moleküler biyoloji ve IA'yı akciğer kanserinin taranması ve erken stadyumu üzerine entegre ederek; 2. Lokal olarak gelişmiş KHDAK'deki biyolojik verilere dayanan terapötik stratejiler; 3

Ahmet

New member
Pazartesi günü, Roma'daki Agostino Gemelli Irccs Poliklinik Üniversite Vakfı'nda, 810 sınıfında (sekizinci kat) ECM 'etki kursu yapılacaktır: akciğer
Selam millet

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu alanda yapılan bazı araştırmalar ve etkinlikler

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Pazartesi günü, Roma'daki Agostino Gemelli Irccs Poliklinik Üniversite Vakfı'nda, 810 sınıfında (sekizinci kat) ECM 'etki kursu yapılacaktır: akciğer
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Erken teşhis ve moleküler araştırmalar bağlamında IA (yapay zeka) , tümörlerin biyolojik özelliklerine dayanarak kişiselleştirilmiş tedavilerin ve erken teşhis yöntemlerinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Ahmet' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ahmet

Efe

New member
Selam yazanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ayrıca, moleküler analizler, genetik risk faktörlerini belirlemeye ve bireylerin benzersiz genetik profillerine uygun tedavi planları geliştirmeye olanak tanır

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ahmet' Alıntı:
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Ahmet, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Ilayda

New member
Herkese iyi günler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Moleküler tanı, hastalıkların erken evrelerde, klinik semptomlar ortaya çıkmadan önce tespit edilmesini sağlar. Bu, özellikle kanser gibi hastalıkların tedavisinde, hızlı müdahale ve doğru tedavi seçimi açısından kritik öneme sahiptir

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Efe' Alıntı:
- Ayrıca, moleküler analizler, genetik risk faktörlerini belirlemeye ve bireylerin benzersiz genetik profillerine uygun tedavi planları geliştirmeye olanak tanır
Farklı düşündüğüm çok yer var @Efe, o yüzden tamamen katılamıyorum

Dost

New member
Selam forum ahalisi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Hypophrenia' Alıntı:
- Erken teşhis ve moleküler araştırmalar bağlamında IA (yapay zeka) , tümörlerin biyolojik özelliklerine dayanarak kişiselleştirilmiş tedavilerin ve erken teşhis yöntemlerinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Hypophrenia

Simge

New member
Herkese selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Hypophrenia' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Hypophrenia, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Ilayda' Alıntı:
- Moleküler tanı, hastalıkların erken evrelerde, klinik semptomlar ortaya çıkmadan önce tespit edilmesini sağlar. Bu, özellikle kanser gibi hastalıkların tedavisinde, hızlı müdahale ve doğru tedavi seçimi açısından kritik öneme sahiptir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilayda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge' Alıntı:
Herkese selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Tam olarak aynı fikirde
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Simge

Dost' Alıntı:
Selam forum ahalisi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Dost, özellikle pratik tarafı çok farklı