Diego Rossi: ‘Fenerbahçe formasıyla alanda her şeyimi vermek istiyorum’

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe’nin Uruguaylı oyuncusu Diego Rossi, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

İşte Diego Rossi’nin kelamları;

Şu anda yeterli bir devirden geçiyoruz. Almış olduğumuz sonuçlar da daha uygun çalışmamıza ve daha uygun sonuçlar almamıza yardım ediyor. Alışılmış ki maç maç kazanarak devam etmek hayli hoş. Çalışmalarımızı kesinlikle olumlu manada etkiliyor. Hoş bir atmosfer oluşuyor, hem de beklentileri de arttırıyor.

KALAN MAÇLARI KAZANMAK İSTİYORUZ

Dönemin son periyodu güç bir devir olacak. Her vakit dönemlerin son periyodu hayli belirleyici olur. ötürüsıyla maçların zorluk derecesi kesinlikle ki artıyor bu periyotlarda. Bizim konsantrasyonumuzu yüksek tutmamız gerekiyor. Kalan bütün maçları kazanmak istiyoruz ve çalışmalarımızı bunun için sürdürüyoruz

ÇOK YARDIMI OLDU

Her ülkenin her ligin kendine has özellikleri var. Bu manada benim ülkemde, Uruguay’daki futbolu kıyasladığımda buradaki özelliklerin emsal olduğunu düşünüyorum. Bunun da benim adaptasyon sürecime hayli yardımı olduğunu düşünüyorum. Her ligin farklı özellikleri olduğu için bu adaptasyon süreci birtakım oyuncular için daha uzun kimi oyuncular içinse daha kısa olabiliyor. Lakin her oyuncu mümkün olan en kısa müddette bu süreci atlatmak istiyor

Burada olmaktan dolayı sahiden hayli memnunum. Bu kulübe epey fazla şey vermek istiyorum. Elimden gelenin en düzgününü yapıp bu kulübün formasını giydiğim her maçta alanda her şeyimi vermek istiyorum. Buraya birinci geldiğimizde bizim için her şey yeniydi. Kente ve kulübe adapte olmamız gerekiyordu. Kulübe ve kente alıştıktan daha sonra sahiden epey keyif almaya başladık. Kenti tanıdıktan daha sonra hayli memnun olduk. Ailem de ben de burada olmaktan dolayı epey memnun hissediyoruz

EKSİKSİZ BİR ATMOSFER YARATTILAR

Derbi maçları her vakit epeyce kıymetlidir. Aslında yılın en kıymetli maçlarıdır. Bu maçları kazanmak hayli hoş bir histir. Son oynadığımız derbi maçında konutumuzda, taraftarımızın önündeydik, taraftarlarımız kusursuz bir atmosfer yarattı. Sahiden çok hoştu. Bu cins maçları oynamak her futbolcu için elbet fazlaca hoştur

TARAFTARIN TAKVİYESİ…

Hiç kuşku yok ki biz oyuncular için taraftarların takviyesi epey değerli. Son maçlarda stadımız doluydu ve hakikaten bu biçim atmosferlerde oynamak bütün oyuncular için fazlaca hoş bir his. Taraftarlarımız yanımızda olsunlar zira onların bize olan takviyesi, oyuncuların performansına da fazlaca yardımcı oluyor

Okumaya devam et...