Chiara Nasti ve Pertussis aşısına hayır, çocuk doktorları: “Tehlikeli Mesaj”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Kimse sansasyonizm yapmak ya da korkutmak istemiyor, ancak veriler şöyle diyor: Ne yazık ki bugün bir aylık hayatta boğmaca ölebilirsin”

Annenin hamilelikte aşılamadığı için “birkaç haftalık” bir bebek annenin yolsuzluğunu kasılırsa, düşük bir antikor unvanı vardı ve hastalığı olan bir kişi tarafından enfekte edildi, bu küçük olanı, hastaneye yatırılmasının yanı sıra, “Ölüme de yol açabilecek nefes alma zorlukları var, altını çiziyor.

Chiara Nasti ne dedi

Pertosse'deki spot ışığı daha sonra yeniden canlandı Chiara Nasti'nin sözleriSadece bir kullanıcının sorusuna yanıt veren sosyal medya aracılığıyla Instagram ve futbolcu Mattia Zaccagni'nin karısı 2,1 milyon takipçi etkileyicisi, hamilelikte pertussi'ye aşılamadığını açıkladı ve “hamile” olarak “tür” hiçbir şey yapamayacağını açıkladı. ve vücudunun “bize bir şey enjekte etmeden olduğu gibi kalmasını” tercih etmek. Bunun nedeni, “olumsuz etkiler beni korkutuyor” ve sonra ekledi: “Şimdi her şey için öfkeli olan insanları görüyorum. Ve neredeyse sizi her türlü aşı yapmaya ikna etmek istiyorum. O zamanlar akrabalarımız yaptı 'Bu şeyler' hiçbir şey.

Çocuk doktorlarının alarmı

Sadece birkaç ay önce, İtalyan çocuk doktorlarının boğmaca alarmı başlattıkları Ekim 2024'ün sonundaydı. 34 günlük yenidoğan Padua'da ölmüştü, Avrupa Hastalıkların Önlenmesi ve Kontrol Merkezi (ECDC), 2023'te Avrupa genelinde 10 kez ve İtalya'da sadece 2024'ün (Ocak ayının ilk 5 ayında (Ocak -Aay) Bebekler arasında yoğun bakım barınakları, 3 ölen bebekle yüz vakadan 15'in üzerinde olmuştu. “Sorun – Adnkronos Salute'de d'Avino'yu gözlemliyor – tıp konularından bahsetmeleridir. Ve “artık insanların tıbbi yeterlilik olmadan tıp hakkında konuşmasını dinleyemeyiz. Yaklaşık 7 bin İtalyan aile çocuk doktorunu temsil ediyorum ve amacımız bilimsel kanıtları takip etmektir. Hamileliğe karşı aşılamanın güçlü olduğunu gösteren uluslararası veya hatta ulusal yönergeler varsa Önerilen, bu yönergeler bunu açıkça gösteren bilimsel kanıtların sonucudur “. Etkileyici “binlerce veya on binlerce insanı takip ederlerse, böyle yıkıcı bir mesajın iyi olmadığını anlamalıdır. Profesyonellerin tıptan bahsettiği varsayımının geçmesi gerekir”.