Çağdaş Atan: “Maça kişisel yanlışlar damga vurdu”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Maça oyuncuların ferdî yanlışlarının damga vurduğunu söyleyen Çağdaş Atan, “Açıklaması hayli sıkıntı bir maç oynadık açıkçası. Kazanmayı fazlaca istediğimiz 26 puan yaptığımızda epey farklı bir durumda hayli rahatlayacağımız, farklı maksatlar kovalayabileceğimiz bir maç diye düşünüyorduk bu maç için lakin sizin de gördüğünüz üzere maça 1-0 mağlup başladık. Üstüne tam toparlandık, konuma girdikten daha sonra Cardoso ile art direkten 2. golü yedik. Maalesef bugün maça damga vuran şey ferdi yanılgılar oldu diye düşünüyorum fakat oyuncularım 15-16 haftadır çok uygun bir performansla çabucak her maçı yeterli oynayarak buraya geldiler” dedi.

Atan, yarından itibaren çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek, “Bugün berbat oynama haklarını kullandılar diye düşünüyorum. Başımızı kaldıracağız, yarından itibaren çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü yinedan maçımız var. Oyuncularla soyunma odasında konuştuk. Buraya kadar büyük bir krediyle geldik. 23 puan bizim için epey kıymetliydi fakat 2 haftadır farklı avantajları kaçırdık. Toparlanacağız bundan hiç kuşkumuz yok. Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız” sözlerini kullandı.

ANDREA PİRLO: “3 PUAN BİZİM İÇİN ÇOK KRİTİKTİ”

İyi bir maç çıkarttıklarını söyleyen Pirlo, “Bütün öğrencilerimi tebrik ediyorum. Değerli bir 3 puan aldık. Devamlılık açısından fazlaca kritikti bu 3 puan. Doğal güç bir kadroya karşı aldık bu 3 puanı da. Güzel bir maç çıkardık, bu da bizim için hayli değerli bu maçta uygun performans sergilemek. Bunları söyleyebilirim” dedi.

Okumaya devam et...