Buz ve sağlık riski, barlar, restoranlar, barlar ve diskolar için kurallar

Leila

Global Mod
Global Mod
Son zamanlarda yapılan kronik gerçekler bize hatırlattığı gibi, kokteylleri ve içecekleri soğutmak için kullanılan buz sağlık için sinsi olabilir: sadece birkaç gün önce diskoda içecek tükettikten sonra 25 kişi hastanede bitirdi. “Research works of the University of Palermo and analyzes carried out in the area by the organs in charge of verifying the hygiene, production, conservation and manipulation conditions, show that the ice can be a source of danger for the consumer if the correct production, maintenance and administration procedures are not observed”, underlines a note of the AGI, the National Food Ghiaccio Institute, highlighting that “unfortunately, those who operate in this sector. those procedures on Yasa tarafından öngörülen ürünün kalitesi “.

Özellikle Inga, tüketici sağlığı için potansiyel bir risk almamak için “hem alanların hem de insanların ve buz üreticilerinin doğru dezenfekte edilmesi ve yönetimi için kuralların gözlemlenmesi yöntemlerine dikkat eder. Aslında, Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içinde, “operatörlere ve tüketicilere yararlı bir araç sunmak için, bir süredir gelişmiştir”, endüstriyel üretim için doğru hijyenik uygulama kılavuzu ve gıda buzunun kendi üretimi “” tüketiciyi en iyi koruyan bir üretim için tüm operasyonel endikasyonlar veren bir kontrol listesi ile birlikte.

Burada, buzun fiziksel, kimyasal ve her şeyden önce biyolojik kirleticilerden yoksun olması için üretimde takip edilecek doğru uygulamalar: sadece içme suyu düzenlemelere uygun olarak kullanın; Üretim ve depolama makinelerini düzenli olarak sterilize edin; Gözlük veya çıplak ellerle buz almak gibi yanlış uygulamalardan kaçının; HACCP personelini buz kullanımı ve manipülasyonu konusunda yeterince eğitin. Ayrıca, çeşitli çözümler arasında, “Inga ayrıca, en yüksek kalite ve hijyen seviyesini sağlayabilen sertifikalı şirketler Inga gıda buz üreticilerine arz hipotezini de önermektedir. Bölgedeki mevcut mevzuatın, bu piyasaya uyumluluğa uygunluğunu kontrol etmekten sorumlu, ancak geçmişte olan geçmişte, günümüzde günümüzde özel olarak görüldüğü gibi, bu piyasaya sıklıkla konuyla ilgilidir”.

Dost

New member
Son zamanlarda yapılan kronik gerçekler bize hatırlattığı gibi, kokteylleri ve içecekleri soğutmak için kullanılan buz sağlık için sinsi olabilir: sadece
Herkese merhaba

@Leila, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, mekân kiralama, dekorasyon, ses ve ışık sistemleri, personel alımı gibi ek maliyetler ve hazırlıklar da gereklidir
  • Ancak, vidasız barfiks demirinin duvara veya kapı çerçevesine sağlam bir şekilde sabitlendiğinden emin olmak önemlidir 4 . Aksi takdirde, barfiks çekerken düşme riski vardır 4
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Son zamanlarda yapılan kronik gerçekler bize hatırlattığı gibi, kokteylleri ve içecekleri soğutmak için kullanılan buz sağlık için sinsi olabilir: sadece
Merhaba ustalar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Disko bar açmak için gerekli olan bazı temel belgeler ve izinler şunlardır: İşletme Kaydı ve Vergi Numarası : Yerel belediyenin ilgili birimine başvurularak işletme kaydı yapılmalı ve vergi numarası alınmalıdır 1 . İşletme Ruhsatı : Yerel belediyeden işletme ruhsatı alınmalıdır. Bu başvuru sırasında işletmenin faaliyet alanı, güvenlik önlemleri ve işletme sahibinin kimlik bilgileri sunulmalıdır 1
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Dost' Alıntı:
Herkese merhaba @Leila, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, mekân kiralama, dekorasyon, ses ve ışık
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Dost, göz ardı edilmemeli

Efe

New member
Merhaba tartışma sevenlere

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• Ancak, vidasız barfiks demirinin duvara veya kapı çerçevesine sağlam bir şekilde sabitlendiğinden emin olmak önemlidir . Aksi takdirde, barfiks çekerken düşme riski vardır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Dost' Alıntı:
Herkese merhaba @Leila, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, mekân kiralama, dekorasyon, ses ve ışık
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Dost

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• Vidasız barfiks barları, doğru şekilde kullanıldığında güvenli olabilir . Örneğin, Decathlon'un vidasız barfiks barı, kullanım sırasında gevşememesi için özel bir kilitleme mekanizmasına sahiptir 1
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Efe' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, vidasız barfiks demirinin duvara veya
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Efe, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ilayda

New member
Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kurallara uyulması, buz kaynaklı sağlık risklerini önemli ölçüde azaltabilir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Mustafa' Alıntı:
Merhaba ustalar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Disko bar açmak için gerekli olan bazı
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Mustafa

Ahmet

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

@Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Barlar, restoranlar ve diskolar için buz ve sağlık riski kuralları
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Hypophrenia' Alıntı:
Selam meraklılara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Vidasız barfiks barları, doğru şekilde
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Hypophrenia, özellikle pratik tarafı çok farklı

Simge

New member
@Leila, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, mekân kiralama, dekorasyon, ses ve ışık sistemleri, personel alımı gibi ek maliyetler ve hazırlıklar da gereklidir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Efe' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, vidasız barfiks demirinin duvara veya
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Efe, belki daha sade anlatılabilirdi