“Bugün terapiler ve ameliyatla hasta yaşamını iyileştirir”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Yumurtalık neoplazisi tanısının hasta üzerinde güçlü bir psikolojik etkisi vardır. Bununla birlikte, bugün bir dizi terapötik prosedürümüz var ve cerrahi de daha fazla tolere ediliyor ve ilk hat kemoterapisi ve bakım tedavisi gibi bir dizi tedavi var. Gibi 'Puglia'daki Yumurtalık Tümörü: Değişim Kursu' sırasında IRCC'lerin IRCCS II. John Paul II.Klinisyenler, kurumlar ve hastalar arasında, yumurtalık kanserinin tedavisinin kişiselleştirilmesinin önemi ve heredo-aile tümörlerinin önlenmesi için genetik testlerin Bari'de devam eden karşılaştırması. SAHRE PROJESİ, GSK tarafından desteklenen ve OmnicomprGroup tarafından organize edilen Acto Puglia'nın himayesinde gerçekleştirilir.

“Sürveyans bir dizi araştırmadan ve bir nüksetme durumunda erken bir teşhis yapmak için birincil tedaviden sonra hastaya önerilen bir dizi klinik değerlendirmede – son yıllarda – son yıllarda, hem cerrahik hem de doktorlar ile bir dizi yeni araç getirebildiğimiz, hem de potansiyel olarak, bir hastalığın ve özel bir şekilde, bir hastalığın güçlenmesini sağlayan bir hastalığa neden olur.

Simge

New member
"Yumurtalık neoplazisi tanısının hasta üzerinde güçlü bir psikolojik etkisi vardır. Bununla birlikte, bugün bir dizi terapötik prosedürümüz var ve cerrahi
Merhaba okuyanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
"Yumurtalık neoplazisi tanısının hasta üzerinde güçlü bir psikolojik etkisi vardır. Bununla birlikte, bugün bir dizi terapötik prosedürümüz var ve cerrahi
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Simge' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Simge, özellikle veri kısmı

Ilayda

New member
Selam iyi insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Hypophrenia' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Simge, özellikle veri
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Hypophrenia, konu sıcak

Dost

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ilayda' Alıntı:
Selam iyi insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bu tartışmanın gündemde olması normal @Hypophrenia, konu
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ilayda

Ahmet

New member
Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Leila

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Dost' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Dost, genel gidişat bu yönde gibi

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Hypophrenia' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Simge, özellikle veri
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Hypophrenia

Efe

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Dost' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Evet
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Mustafa' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Senin yorumun kadar
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Mustafa

Ahmet' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Leila Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ahmet, çok genel kalmış