Bülent Korkmaz: “Şartlar ne olursa olsun Rizespor’da devam edeceğim…”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Çaykur Rizespor, Spor Toto Üstün Lig Ahmet Çalık Dönemi 33’üncü haftasında 15 Nisan Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Yukatel Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti.

Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi Bülent Korkmaz her maç üzere bu maçında sıkıntı geçeceğini belirterek “Mücadeleye tıpkı biçimde devam etmek gerekir. tıpkı zamandaplasmanda hem kendi alanımızda Trabzonspor maçında ve Alanyaspor maçının ikinci yarısında gösterdiğiniz performansı göstermemiz gerekir. Birebir oynadığınız vakit maça ortak oluyorsunuz. Konyaspor maçı da o denli oldu ve kazandık. Kayserispor âlâ oyunculardan heyeti âlâ bir ekip. Son haftalarda deplasmanda aldıkları galibiyetlerle kendilerine inançları geldi. Güç bir maç olacak. Bizim kazanmamız gerekiyor. İnşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN RİZESPOR’DA DEVAM EDECEĞİM”

Kaideler ne olursa olsun Rizespor’da devam edeceğini söyleyen Korkmaz “Ben başta anlaşırken mutlaka kaideler ne olursa olsun Rizespor’da devam edeceğimi söylemiş oldum. Bunun altını çizmek istiyorum. Bu kulüpte çalışmak hakikaten hayli hoş. Ben bu kulüpte çalışılması gerektiğini düşünen bir teknik yöneticim. Çok hoş bir ortam var, tesisler epey hoş. Şu ortamda bile epeyce memnunum, hayli mutluyum. Liderimiz da grubun ligde kalması, maddi manevi en güzel durumda olması için elinden geleni yapıyor. ötürüsıyla mutluyum” formunda konuştu.

Okumaya devam et...