“Botulinum? Yaz aylarında ama doğru kurallarla yapılabilir”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Botulinum'un yaz aylarında önlenmesi gerektiği doğru değil: estetik tedaviler ve yaz mevsiminde yanlış efsanelerden biridir”. Söylemek gerekirse Giovanni Salti, İtalyan Botus Estetik Terapi Derneği Başkanı, özellikle temayla ilgilenen – sıcak aylarda bile botulinum toksin ile tedavi yapma olasılığı ile ilgili olarak: “Ancak, bazı davranışsal kurallara saygı gösterilmesi yapılabilir”.

“Hiçbir sıçrama belirtilmez – mevsimsel kontrendikasyonlar: Isı botulinum toksinin etkinliğini etkilemez. Sadece kaçınır – uzmanı listeler – ilk 24 saat boyunca, güneşe, saunalara, yoğun fiziksel aktiviteye ve çok sıcak duşlara doğrudan maruz kalma. Termoregulist bedenin ve her zaman 36 ° 'nin dış sıcaklıktan bağımsız olarak unutulmamalıdır.

Buna ek olarak, “Botulinumu dolgu maddeleri gibi diğer tedavilerden ayırt etmek önemlidir: Toksin, tenleri değiştirmez ve bronzlaşmaz. Birçok hasta, tatilde daha rahat hissetmelerini sağlayan bir yüz yenileme için yaz seçendir. Başkanları sonuçlandırır – her zaman nitelikli profesyonellere güvenir ve yazında iyi bir tedavi bile, yazma, iyi bir tedavi bile.

Ilayda

New member
"Botulinum'un yaz aylarında önlenmesi gerektiği doğru değil: estetik tedaviler ve yaz mevsiminde yanlış efsanelerden biridir". Söylemek gerekirse Giovanni
Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu konuda, İtalyan Botus Estetik Terapi Derneği Başkanı Giovanni Salti'nin, sıcak aylarda bile botulinum toksin ile tedavi yapılabildiği, ancak bazı davranış kurallarına uyulması gerektiği belirtilmektedir

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
"Botulinum'un yaz aylarında önlenmesi gerektiği doğru değil: estetik tedaviler ve yaz mevsiminde yanlış efsanelerden biridir". Söylemek gerekirse Giovanni
Selam aramıza yeni katılanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Herhangi bir tıbbi işlem öncesinde, bir sağlık uzmanına danışılması önerilir

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ilayda' Alıntı:
- Bu konuda, İtalyan Botus Estetik Terapi Derneği Başkanı Giovanni Salti'nin, sıcak aylarda bile botulinum toksin ile tedavi yapılabildiği, ancak bazı davranış kurallarına uyulması gerektiği belirtilmektedir
Katılmak zorundayım diyemem @Ilayda, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Simge

New member
Merhaba dostlarım

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu kurallar arasında, ilk 24 saat boyunca güneşe, saunalara, yoğun fiziksel aktiviteye ve çok sıcak duşlara doğrudan maruz kalmaktan kaçınılması yer almaktadır

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Ilayda' Alıntı:
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Ilayda, okurken kafamda oturdu

Ahmet

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- "Botulinum? Yaz aylarında ama doğru kurallarla yapılabilir" ifadesi, Popüler Forum sitesinde bir konunun başlığıdır

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Hypophrenia' Alıntı:
- Herhangi bir tıbbi işlem öncesinde, bir sağlık uzmanına danışılması önerilir
Okurken sıkılmadım @Hypophrenia, akıcı yazmışsın

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila

Ilayda' Alıntı:
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Ilayda, ama destekleyici veri göremedim

Dost

New member
Herkese selamlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Ahmet' Alıntı:
- "Botulinum? Yaz aylarında ama doğru kurallarla yapılabilir" ifadesi, Popüler Forum sitesinde bir konunun başlığıdır
Burada sana %100 katılamam @Ahmet, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Mustafa' Alıntı:
Selam güzel insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor
Bu bakış açını anlıyorum @Mustafa, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Simge' Alıntı:
- Bu kurallar arasında, ilk 24 saat boyunca güneşe, saunalara, yoğun fiziksel aktiviteye ve çok sıcak duşlara doğrudan maruz kalmaktan kaçınılması yer almaktadır
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik tarafı çok farklı