Projenin tanıtım toplantısında konuşan kulüp lideri Ahmet Işık Çebi, Beşiktaş’ın değerli bir unsur imza attığını belirterek şunları söylemiş oldu: “İlklerin kulübü olarak 20 yıl evvel, tekerlekli sandalye basketbolunu ülkemizde birinci defa hayata geçirdik, oburlarının ‘Yapamaz’ dediği insanlara formamızı giydirdik, armamızı temsil etme hakkı verdik. Artık birebir vizyonla devam ederek Türkiye genelinde varolan altyapı sıkıntısını çözmek için bir adım atacağız. Bu proje ile engelli vatandaşlarımıza ulaşarak onları spora teşvik edeceğiz.” Çebi, bu projenin öteki gruplara örnek teşkil edeceğini de belirtti.
WEB SiTESiNDEN EĞiTiM VERiLECEK
Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi Komite Lideri Elçin Kılıç ise, “Kampanyamızın web sitesi ‘engellerbizidurduramaz.com’dan paylaşacağımız eğitim sinemalarını, toplumsal medyadan duyuracağız. Bedensel engelli arkadaşlarımız, sizler de spor yapabilirsiniz” dedi.
Okumaya devam et...
WEB SiTESiNDEN EĞiTiM VERiLECEK
Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi Komite Lideri Elçin Kılıç ise, “Kampanyamızın web sitesi ‘engellerbizidurduramaz.com’dan paylaşacağımız eğitim sinemalarını, toplumsal medyadan duyuracağız. Bedensel engelli arkadaşlarımız, sizler de spor yapabilirsiniz” dedi.
Okumaya devam et...