Beşiktaş’ta Miralem Pjanic’ten Valerien Ismael’e bildiri

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Rakip Giresunspor’un epeyce fazla defans yaptığını kaydeden Francisco Montero, “Çok fazla defans yapan bir gruba karşı oynadık. Kuvvetli bir maçtı. Defansif olarak yeterliydik rakibe baht vermedik. Gol bulamadık, fazlaca âlâ kapandı Giresunspor. Alanyaspor maçından tek fark golü bulamamamızdı. Önümde alan var ise, topla direkt gitmemi istedi hoca. Ben de bunu uyguladım maçta” diye konuştu.

Müsabakanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Miralem Pjanic, son toplarda güzel olmadıklarını söylerken “Bugün iki puan kaybettik. Maça makûs başladık. Birinci yarı istediğimiz şeyleri alana yansıtamadık. İkinci yarı daha yeterliydik, rakibi zorladık. Son kararlarda yeterli değildik tahminen kale önünde golü atamamamız eksikti.” diye konuştu.

Sakatlık sürecini atlattığını ve oynamak için hazır olduğunu belirten Miralem Pjanic, “5 haftalık sakatlık sürecim oldu. Hazır olarak döndüm. Bu son maçta da oynamayı bekliyorum. Hocamızın istediği biçimde kadroya yardımcı takviye olmak ismine. Önümüzdeki maçlarda 11’de başlarsam daha tesirli olabileceğimi düşünüyorum. Daha epey oynamayı umuyorum” dedi.

Okumaya devam et...