Beşiktaş-Trabzonspor maçında Siopis’e tokat atıp kırmızı kart bakılırsan Larin’den özür! Valerien Ismael’in karşılığı…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Kanada Ulusal Takımı’ndan moralli dönen Cyle Larin, Trabzonspor maçında ise olay yaratmıştı. Müsabakaya daha sonradan dahil olup bir durum sırasında kendisini formasından sert biçimde çeken Siopis’e tokat atan Cyle Larin, kırmızı kart görmüştü. Grup arkadaşları ve teknik grubun bu hareketinden dolayı reaksiyon gösterdiği deneyimli futbolcunun, maç sonunda özür dilediği bildirildi. Fanatik’in haberine bakılırsa Larin soyunma odasında, “Bir an kendimi kaybettim. Ne yaptığımı daha sonradan fark ettim. Çok üzgünüm ve kendime yakıştıramadım. Özür dilerim” dedi.

Cyle Larin, bir konum sırasında kendisini formasından sert biçimde çeken Siopis’e tokat atması daha sonrasında kırmızı kart görmüştü.

Ismael: ‘Siopis’ten özür dile’

Larin’in özründen daha sonra devreye giren Valerien Ismael’in, “Önce bu kabul edemeyeceğim davranışı bulunduğun oyuncudan özür lisana. Beşiktaş , özel kulüp. Herkese centilmenliği ile örnek olmalı. Burada olan her insanın bu his ortasında olmasını istiyorum. Koşullar ne olursa olsun herkes profesyonel davranmalı. Aksi durumda alana çıkacak kimse kalmaz!” halinde sert çıkıp yol gösterdiği açıklandı. Öte yandan Kanadalı futbolcunun 10 dakikada oyun dışı kalması daha sonrasında idarenin Larin’e 50 bin Euro para cezası vermesi bekleniyor.

Okumaya devam et...