'Ben, Ema ve sen' kan kanserlerini öğrenebileceğiniz sanal meydan

Leila

Global Mod
Global Mod
Patolojiye bakarak kan kanserlerini bilgilendirmek, anlamaya yardımcı olmak ve onlarla baş etmek olan amaç değil, aynı zamanda günlük yaşamla en iyi nasıl başa çıkılacağı da isim değişir. 3 yıl sonra 'Multipl Miyelom VE SİZ', 'Ben, EMA VE SİZ' haline gelir ve daha fazla içerikle zenginleştirilir: multipl miyelomanın yanı sıra, kemik iliğini etkileyen nadir bir miyeloproliferatif neoplazma olan miyelofibroz üzerine de odaklanılacaktır. Miyelofibrozla yaşayan hayali bir aile olan “Mielo Ailesi” bunu sunacak ve okuyucuya rehberlik edecek, her karakter hastalığı yönetmenin farklı bir yönünü temsil ediyor, pratik tavsiyeler ve duygusal destek sunuyor. Yeni sitenin açılışı bugün şu adreste: https://www.ioemaetu.it/.

'Ben, EMA VE SİZ'e göz attığınızda – bir not rapor edilir – revize edilmiş bir grafiğe ek olarak, mevcut olanın birçok sapmasına özellikle dikkat ederek, bir veya diğer hastalığı daha derinlemesine incelemenize olanak sağlayacak iki ayrı yol bulacaksınız. genel olarak tanımlanmış yaşam kalitesi. Herhangi bir hastalıkla mücadele etmek sadece farmakolojik tedavileri takip etmek ve tıbbi kontrollere uymak değil, fiziksel ve psikolojik dengeyi korumaktır. Kısacası kendinize iyi bakın, örneğin diyetle ve hastalık size biraz nefes aldırdığında fiziksel aktiviteyle. Çoğu zaman huzuru bulmak için psikolojik desteğe ihtiyacınız vardır. Tıpkı çalışıyorsanız haklarınızı ve sosyal güvenlik haklarınızı bilmeniz önemli olduğu gibi. Bütün bunlar için, bireysel konuları basit ve empatik bir şekilde ele alan uzmanlara emanet edilen özel sütunlar, katkılar ve özellikle videolar bulunmaktadır.

GSK Italia Hasta İşleri Direktörü Laura Cappellari, “Onkohematolojik hastalığın kesinlikle herkes için dramatik bir an olduğunu söylüyor. Şu anda mevcut olan tedavi seçenekleri, teşhisin kaçınılmazlığını değiştirerek kişisel yolculuğa anlam ve perspektif kazandırdı. Hayattaki herhangi bir tökezleme gibi” Tümör aynı zamanda kişinin hoş şeyler ve görevlerden oluşan günlük hayatına devam etmesinin bir yolunu bulması gereken, umarım geçici olan bir durağı temsil eder. Her ikisini de yönetmeye yardımcı olmaya çalıştık, yardımınız için teşekkür ederiz. Hastalarla diyalog penceresi açan ve onlara sanal da olsa buluşabilecekleri bir yer sunan birçok profesyonelin bir araya gelmesidir”.

Sayısı ve içeriği büyüyen bir kare – Not detayları – 89 binden fazla ziyaretçi, 207.800 sayfa görüntüleme, ortalama 3 dakikanın üzerinde okuma süresi, bu rakamların arkasında ciddi ve sertifikalı bir referansa ihtiyaç olduğunu söylüyor , o yol boyunca sana eşlik edecek biri.

Cappellari şöyle devam ediyor: “GSK 2021'de miyeloma yeni bir pencere açtığından beri, 'Multiple Miyelom ve SİZ' sitesinin erişiminde sürekli bir artış görüldü. Aynı şey, videoların, haberlerin ve klinisyenlerin katkılarının paylaşıldığı sosyal medya kuruluşu için de geçerli. Hatta yakın geçmişte üç hastanın öyküsünü içeren 9 bölümlük bir web dizisi bile İngilizce altyazılı olarak yayında olacak ve bir Facebook sayfası 37 bin takipçiyi aştı: sadece hastalar, aile üyeleri, bakıcılar değil, aynı zamanda. Ayrıca katılan, etkileşimde bulunan, konuşan, soran dernek üyeleri ve doktorlar da son yıllarda gerçek dostluklar kuran ve ihtiyaç halinde birbirlerine yardım eden aktif bir topluluk.” 'Ben, EMA VE SEN' bayrağı devralıyor ve notu sonlandırıyor ve bugünden itibaren aynı heyecan ve aynı faydalı olma arzusuyla yeniden başlıyor.