Bayan futbol kadrosunda toplu istifa! Liderle fikir ayrılığı…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Sportif Yönetici Eren Matyar, ekibin oluşmasında idare olarak büyük gayretler harcadıklarını ve ligde başarılı sonuçlar aldıklarını belirtirken, istifa münasebetlerinin Kulüp Lideri Metin Taylancı ile fikir ayrılığı olduğunu söylemiş oldu.

Matyar, yaklaşık 7 aydır kulüpte sportif yönetici olarak nazaranv yaptığını hatırlatarak, “Bu süreçte Çukurova Üniversitesi yetkililerinden epey büyük dayanak aldık. Ekibimiz birinci haftalar liderliğe dahi yükseldi. Şu anda lig dördüncüsü. Sakatlıklar niçiniyle ezalar yaşadık. Adanalı oyunculara yaşları küçük bulunmasına rağmen baht verdik. Kaliteli bir yabancı oyuncu kümesi ile çalıştık. Ben inanıyorum ki, bu kadro daha âlâ yerlere gelecektir. İstifamızın tek sebebi Kulüp Lideri Metin Taylancı ile fikir ayrılığına düşmemizdir” diye konuştu.

Teknik Yönetici Meryem Özyumşak da başarılı bir ekip bıraktıklarını söz ederek, “Uzun yıllar Adana İdmanyurdu’nun formasını giydim. Akabinde teknik yöneticilik nazaranvinde bulundum. Teknik heyet olarak ayrılığımızın tek sebebi Kulüp Lideri Metin Taylancı ile fikir ayrılığına düşmemizdir. Bunun haricinde hiç bir niye yok. Adana İdmanyurdu’na bundan daha sonraki süreçte muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Okumaya devam et...