Ankaragücü’nde Ömer Erdoğan’dan Emre Kılınç kelamları: “Şanssızlık diyelim”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
MKE Ankaragücü Teknik Yöneticisi Ömer Erdoğan açıklamasında, “Oyuncularımı tebrik ederim. Bir Galatasaray deplasmanında fakat bu kadar düzgün çaba edilirdi. Son dakikaya kadar birlikteliği yakalamak için epeyce düzgün oyun sergilediler. Maça denetimli başladık ve 1-0 öne geçtik. Gomis’in golünde çalıştığımız yerden yedik. 2-1 olduktan daha sonra oyunun denetimini ele aldık. Topa sahip olmaya başladık. Düzgün konumlara girdik. Sonlandırmada külfet yaşadık. Bizim bu haftaya kadar en önemli düşüncelerimizden birisiydi. Durum kıymetlendirme badire yaşıyoruz. Bunları geliştirirsek Ankaragücü daha düzgün yerlere gelecek. Oyuncularıma verdikleri gayret için teşekkür etmek istiyorum. birlikteliği hak ettiğimizi düşünüyorum” halinde konuştu.

“EMRE KILINÇ SAHANIN EN UYGUN OYUNCUSUYDU”

Emre Kılınç’ın kaçırdığı gol daha sonrası Ankaragücü taraftarlarının yansısının sorulması üzerine ise Erdoğan, “Bana bakılırsa Emre Kılınç sahanın en uygun oyuncusuydu. Beki de ortamıza katıldıktan daha sonra oynadığı en âlâ maçtı. Herkesten çok golü atmak isterdi lakin şansızlık diyelim. Yanlışsız tarafa vurdu ancak şanssızdık. Alanda fazlaca düzgün bir Emre vardı” sözlerini kullandı.

“HAKEMİN OYUNUN SKORUNU DEĞİŞTİRECEK KARARLAR ALDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Karşılaşmanın hakemiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ömer Erdoğan, “Hakeme sinirlendiğim, üzüldüğüm nokta; maçın son kısmında bilhassa Galatasaraylı topçular yerde yattığında, biz hamleye çıkınca oyunu durdurması. Maç soğuyor ve hem de rakibin de çaldığı duruma göre oyunu devam ettirmiyor. Biz de burada bir emek veriyoruz. Rakibin üzerine yükleniyoruz o sırada. Oyunun temposunu yakalamışız, oyun denetimi bizde ve rakibe ister istemez avantaj veriyorsunuz bu biçimde bir durumda. Buna yansım oldu benim. Bunun haricinde maçın bahtını değiştirecek bir kusur olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Not: Manzara beIN SPORTS’tan alınmıştır

Okumaya devam et...