Altay’da istifa eden lider Ekmekçioğlu birinci sefer konuştu! “Herkes kusur yapar…”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Kulüpte 26 yaşında bakılırsave geldiğini vurgulayan Ekmekçioğlu, “Bir vakit içinder Mazhar Kuvvetli, Rıdvan Burteçin, Esin Özgener, Nafiz Güçlü, Mahmut Özgener ve Ahmet Taşpınar üzere liderlerin taşıdığı bayrağı devraldım. Sıkıntı bir misyonu muvaffakiyetle yerine getirdim. Burası rastgele bir kulüp değil, burası Kuvayi Milliye’nin kulübü Büyük Altay” dedi.

Başkanlığı devrinde 3 lig şampiyonluğu ile Muhteşem Lig’e yükseldiklerini vurgulayan Özgür Ekmekçioğlu, “6 yıllık süreçte geçirdiğim ağır koronavirüs ve bronşit niçiniyle hayli sıkıntı günler yaşamama karşın asla vazgeçmedim. Zira Altay, asla vazgeçmeyenlerin kulübüdür. 26 yaşında kolay bir sorumluluk almadım. Üniversiteden yeni mezun bir genç olarak, büyük bir sorumluluk örneği göstererek teslim aldığım bayrağı, 6 yıl gururla tepeye taşıdım. Asırlık bir topluluğun sorumluluğunu üstlenmek kolay değil. Yalnızca elini değil, yüreğini de ortaya koyman gerekir ve ben de şartsız koşulsuz bunu yerine getirdim. Bu süreçte bana ve takımıma dayanak veren herkese fazlaca teşekkür ederim” diye konuştu.

“HERKES KUSUR YAPAR”

Altay Spor Kulübü’nün yalnızca bir kulüp olmadığının altını çizen Ekmekçioğlu, “Burası bir yuva. Gelenekleri, bakılırsanekleri, kuralları ve aidiyeti olan bir topluluk. Gün geldi, tahminen herkese zıt gelen kararlar aldım. Gün geldi, bu kararların güzel ve berbat sonuçlarını birlikte yaşadık. Herkes kusur yapar. Kusur, insanın tabiatında var ve gelişim için en kıymetli şey ise bunlardan gerekli dersleri çıkarabilmektir. 28 Nisan’da yalnızca başkanlık vazifesine veda edeceğim, Altay’a değil. Uygun ki Altaylıyım diyebilmek sahiden büyük bir onur” yorumu yaptı.

“BİRLİKTE ÇOK HOŞ GÜNLER YAŞADIK”

Altay taraftarına ise özel olarak seslenen Ekmekçioğlu, “beraber fazlaca hoş günler yaşadık. Çorumspor maçının son dakikasında Furkan’ın golünde top ağlara gidene kadar olan süreçte yaşadığımız duyguyu nasıl unutabiliriz. Bir dönem daha sonra son haftaya başkan Gümüşhane’nin 2 puan gerisinde girip yaşadığımız şampiyonluğu sözlerle nasıl anlatabiliriz. Final kaybetmekten yorgun düşen kulübümüzü taraftarımızla bir arada bir daha Muhteşem Lig’e çıkardık. Bunları daima bir arada yaşadık ve başardık. Doğal olarak bu süreçte düzgün ve berbat günlerimiz de oldu. Büyük Altay taraftarı olmak o denli kolay bir şey değil” dedi.

“BİRDen çok LİDER ADAYI ÇIKAR”

Borcu yaklaşık 350 milyon TL olarak açıklanıp kongreye 1 hafta kala hala aday bulamayan Altay’ın 28 Nisan’daki genel şurada kesinlikle yeni bir idare kuracağını da kelamlarına ekleyen Ekmekçioğlu, “Altay, Türk futbolunun en saygın kulüplerinden biri. Yalnızca bir değil birden çok lider adayı çıkacağına inanıyorum. Yeni idareye, elimizden gelen tüm takviyesi, maddi-manevi vereceğiz. bakılırsav müddetim boyunca büyük özveri gösteren kulüp işçisine, idari ve teknik takımlara, tüm genel heyet üyelerimize, eski liderlerimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum” yorumu yaptı.

Okumaya devam et...