Altay’da başkanlık için Mustafa Denizli önerisi

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Yüksek Divan Kurulu’nun toplantılarında birleştirici rol oynayacak bir topluluk büyüğünün çatısı altında kongrede kuvvetli bir idare oluşturulması tarafında bir fikir birliğine varıldığı ve akıllara birinci vakit içinderda Nafiz Güçlü isminin geldiği öğrenildi.

Bu formülün hakikat olduğunu belirten Nafiz Kuvvetli ise başkanlık için hakikat ismin Mustafa Denizli olduğunu söylemiş oldu.

“Bizim hırslarımız kalmadı lakin kulübü düşünmekten öbür dermanımız de yok” diyen eski lider Nafiz Şiddetli, “Altay hayatımızın hayli kıymetli bir kesimi. Bu bir sefer misyon buyruğudur. Bana bakılırsa Altay’a büyük hizmetler etmiş eski bir futbolcumuz başkanlığa aday olmalı. Ben en epeyce Mustafa Hoca’nın karizmasıyla bu nazaranve uygun olacağını düşünüyorum” halinde konuştu.

Altyapısından yetiştiği Altay’da 18 yıl futbol oynayıp, siyah-beyazlı ekibin başında teknik yönetici olarak geçen dönem Muhteşem Lig’e çıkma sevinci yaşayan Mustafa Denizli, bu dönem 20’nci hafta sonunda misyondan ayrılmıştı.

Lider Özgür Ekmekçioğlu’nun istifa ettiği Altay’da borcun yaklaşık 350 milyon TL olduğu açıklanmıştı.

Okumaya devam et...