Aisla için 'Slanci d'amore'dan nadir hastalıklar için 10 bin avronun üzerinde bağış toplandı

Leila

Global Mod
Global Mod
Sanat ve araştırma tek bir güçlü dayanışma gösterisinde bir arada. Pisa, Pisa Galilei ve Pacinotti Rotary Kulüpleri, Aisla ve Un Passo per Te Vakfı yararına bir yardım programı olan SLAnci d'amore'u organize etmek için bir araya geldi. 24 Mayıs günü, İtalya'nın her yerinden araştırmacıların ve klinisyenlerin katıldığı bilimsel bir konferansla başlayan, San Giuliano Terme'nin tıka basa dolu Palatodisco'su ile karakterize edildi. Yerel sağlık ve sosyal kurumlarla birlikte Toskana'dan çok sayıda gönüllü de oradaydı. Gösteriye 400'ün üzerinde kişi katıldı. Bu, yalnızca ALS hakkında farkındalık yaratmaya değil, aynı zamanda somut destek sağlamaya da yönelik bir etkinliğin ilkiydi. Bölgenin uzaktan izleme projesini finanse etmek için Aisla Bölgesi Vasta Toscana Nord-Ovest'e bağışlanacak 10 bin avronun üzerinde para toplandı.

Şarkı söylemeyi misyon edinen Aisla'nın referansı Ron'un olağanüstü katılımıyla Serena Magnanensi'nin ev sahipliği yaptığı gece, sanatçıların isyanına sahne oldu. Aslında sahnede Irene Fornaciari, Alberto Nelli, Graziano Salvadori, Paolo Giommarelli, Kagliostro ve Animeniacs Corps var. Caz müzisyeni Nick Becattini'nin hastalık deneyimini ve inançla yakınlaşmasını paylaşan ifadesi dokunaklıydı.

Ron, “Yıllardır ALS'li insanlarla birlikteyim ve dev dediğim bu arkadaşların gösterebildikleri sessiz gücün farkındayım” dedi Ron. Benim için en değerli şeyin, sesimin olduğunu bilmek benim için inanılmaz. Rotary'nin üç başkanı, ünlü şarkıcı-söz yazarına, Rotary'nin kurucusu Paul Harris'in onuruna verilen en yüksek Rotary onuru olan “Paul Harris Fellow” ödülünü verdi. Aisla'nın ulusal başkanı Fulvia Massimelli, ailede sevginin her şey olduğunu ifade etti – SLAnci d'amore, vizyonumuzun ve Aisla'nın hikayesinin derin anlamını anlatıyor: bizi imkansızı başarabileceğimize inandıran güçlü bir irade, ve hastalığa karşı günlük mücadelemizin zor anlarında bizi burada ve şimdi güçlü bir şekilde destekleyen aramızdaki yaygın dayanışma”.