2022 Dünya Kupası’nın olay adamı Dusan Vlahovic siftah yaptı! Gol sevincinde yasak aşk tezlerine yanıt… Ulusal grup kampında yumruk yumruğa arbede tez

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Katar’da devam eden 2022 Dünya Kupası G Kümesi son maçında Sırbistan ile İsviçre karşı karşıya geldi. Stadyum 974’te oynanan ve Arjantinli hakem Fernando Rapallini’nin düdük çaldığı nefes kesen maçı kazanan taraf 3-2’lik skorla İsviçre oldu.

İsviçre’nin gollerini 20. dakikada Xherdan Shaqiri, 44. dakikada Breel Embolo ve 48. dakikada Remo Freuler attı. Sırbistan’ın sayıları ise 26. dakikada Mitrovic’ten ve 35. dakikada Dusan Vlahovic’ten geldi.

ABOUBAKAR GOLÜNÜ ATTI, KIRMIZI KART GÖRDÜ

Grubun bir başka maçında ise Kamerun ile Brezilya karşılaştı. Lusail Stadyumu’nda oynanan ve ABD’li hakem Ismail Elfath’ın düdük çaldığı maçı Kamerun 1-0 kazandı. Kamerun golünü 90+3’te Vincent Aboubakar attı. Golden daha sonra formasını çıkaran Aboubakar, ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyundan atıldı.


İSVİÇRE VE BREZİLYA TURLADI

Bu sonuçların akabinde İsviçre puanını 6’ya çıkardı ve 6 puanlı Brezilya’nın averajla gerisinde kalarak kümesi ikinci sırada bitirip son 16 çeşidine yükseldi. 4 puanlı Kamerun ve 1 puanda kalan Sırbistan ise kupaya veda etti.


OLAY ADAM VLAHOVIC GOLÜNÜ ATTI, ‘SUS’ İŞARETİ YAPTI

Sırbistan’da olay adam Dusan Vlahovic, nefes kesen maçta 35. dakikada attığı golle kadrosunu İsviçre karşısında 2-1 öne geçirdi. Tecrübeli forvetin bu golü 3-2’lik yenilgiye pürüz olamazken gol sevincinde yaptığı hareket geceye damga vurdu.

Sırbistan’da turnuva boyunca yeteri kadar müddet bulamadığı sebebi öne sürülerek tartışılan ve son olarak ismi yasak aşk argümanlarına karışan Dusan Vlahovic, İsviçre ağlarına attığı golle Dünya Kupası’nda siftah yaptı. Golün akabinde büyük bir sevinç yaşayan 22 yaşındaki futbolcu, tribünlere ve televizyonlara ‘sus’ işareti yaptı.


YASAK AŞK SKANDALINDA NELER YAŞANDI?

2022 Dünya Kupası’nda kümeden çıkamayan Sırbistan’da ulusal ekip kampında ortalık karışmıştı. Bilhassa Dusan Vlahovic’in oynatılmaması sebebiyle spot ışıklarının altında bulunan Sırbistan’da yasak aşk skandalı yaşandığı öne sürülmüştü.

Katar’da devam eden FIFA 2022 Dünya Kupası’nda yasak aşk skandalı yaşandı. Futbolcuların ailelerinin kamp ziyaretlerine müsaade verildiği tertipte ortaya atılan son argüman gündemi sarsmıştı.

FORMDA GELDİ LAKİN AZ MÜHLET ALDI

Dünya Kupası ortası öncesinde Juventus formasıyla Serie A’da çıktığı 10 resmi maçta 6 gol – 1 asistlik performans sergileyen ve turnuvaya çok formda gelen Dusan Vlahovic’in Katar’da beklentilerin altında müddet alması soru işaretleri oluşturmuştu.


HOCASINI YALANLADI

Brezilya maçında oyuna daha sonradan dahil olan ve Kamerun çabasında ise hiç müddet alamayan yetenekli futbolcunun niye oynatılmadığı konusunda açıklamalarda bulunan Sırbistan teknik yöneticisi Dragan Stojkovic, oyuncusunun sakat olduğunu öne sürmüştü.

Dragan Stojkovic’in bu demecinin akabinde paylaşımda bulunan Dusan Vlahovic ise “hazırım” iletisi vermiş ve hocasının açıklamalarını yalanlamıştı. sonrasındasında ise Dusan Vlahovic’in Katar’da forma bahtı bulamamasının sebebinin bahsi geçen yasak aşk skandalı olduğu argüman edilmişti.

İHANET SÖYLENTİLERİ GÜNDEMİ SARSTI

Sırbistan ulusal ekibi kampında Dusan Vlahovic’in yedek kaleci Predrag Rajkovic’in eşiyle, Nemanja Gudelj’in ise Luka Jovic’in eşiyle birlikte olduğu öne sürülmüştü. Yasak aşk tezlerine ismi karışan Luka Jovic’in eşi, Türk futbolseverlerin fazlaca yakından tanıdığı bir isim…

SOFIJA MILOSEVIC’İN İSMİ YASAK AŞK SKANDALINDA GEÇİYOR

Gazeteci Richard Wilson’ın haberine bakılırsa; Nemanja Gudelj ile bir arada olduğu öne sürülen Luka Jovic’in eşi, Adem Ljajic’in eski sevgilisi Sofija Milosevic’ten diğeri değil… Yasak aşkı medyaya sızdıran ise milyarder Sırp işinsanı Dragan Solak.

beraberinde ülkenin kıymetli medya işverenlerinden biri olan Dragan Solak’ın Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ortasının düzgün olmadığı ve elindeki muhalif basın gücünü kullanarak ulusal kadro ve Vucic’e ziyan vermek ismine yaşananları sızdırdığı öne sürülmüştü. Solak’ı haberi sızdırmakla suçlayan medya kuruluşları ise Vucic’e olan yakınlığıyla biliniyor.


TARAFLARDAN AÇIKLAMA GELDİ

İddialar hakkında konuşan Dusan Vlahovic, “Bir şey söylemem gerekiyor, bu benim itibarımla ilgili… Yapacak hiç bir şeyi olmayan aptal, şeytani beşerler ulusal ekibe ziyan vermek istiyor. Gerisinde diğer bir şey yok. Bu söylentilerin failleri hakkında yasal süreç başlatacağım. Ekip olarak her zamankinden daha birleşmiş durumdayız.” demişti.

Predrag Rajkovic’in eşi Ana Rajkovic de hakkında ortaya atılan yasak bağ argümanlarına fazlaca sert cevap vermişti. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Ana Rajkovic, “Kıskanç beşerler bir kıssa uydurur, aptallar bunu yayar ve aptallar buna inanır.” kelamlarını kullanmıştı.

YUMRUK YUMRUĞA ARBEDE SAVI daha sonraSI BİRLİKTE PAYLAŞIM YAPTILAR

Yasak bağ tezlerinde ismi geçen isimlerden olan Luka Jovic, toplumsal medya hesabından grup arkadaşı Nemanja Gudelj ile fotoğraf paylaşmıştı. Jovic paylaşımında “Bir daha sonraki maça konsantreyiz.” tabirlerini kullanmıştı.

İkilinin ulusal ekip kampında yumruk yumruğa arbede ettikleri sav edilmişti.


ADEM LJAJIC AYRILIK daha sonraSI DEPRESYONA GİRMİŞTİ

Adem Ljajic, Beşiktaş’ta forma giydiği devirde birlikte olduğu sevgilisi Sofija Milosevic ile yaşadığı çalkantılı münasebet sebebiyle sıkıntı günler geçirmişti. Ayrılık sonucu daha sonrasında depresyona girmiş ve mesleği ziyan görmüştü.

AHMET IŞIK ÇEBİ VE TÜMER METİN DOĞRULAMIŞTI

O dönemki haberlerde; Adem Ljajic’in, Sofija Milosevic’i unutamadığı ve eski sevgilisinin ulusal gruptan arkadaşı Luka Jovic ile bir arada olmasını kaldıramadığı kaydedilmişti. O devir açıklamalarda bulunan Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, yetenekli futbolcunun özel ömründe dertler olduğunu doğrulamıştı.

Ahmet Işık Çebi, o periyot verdiği bir demeçte, “Ljajic’in güzel yaşamadığı kulağıma geliyor. Düzelmezse kendi bilir.” demişti. Yorumcu Tümer Metin ise, “Adem Ljajic kız arkadaşıyla sorunu var diye oynamıyor.” tabirlerini kullanmıştı.

ALKOL SORUNU YAŞADI

Bu süreçte alkol sorunu yaşayan Adem Ljajic’in futbol mesleği büyük yara almış ve ilerleyen periyotta Beşiktaş’tan ayrılmıştı. Sofija Milosevic ise aşk hayatıyla ilgili o devir, “Futbolcu sevgili mi? Artık kâfi. Bugüne kadar onlarla gereğince alaka yaşadım.” demişti.


LUKA JOVIC, SOFIJA MILOSEVIC YÜZÜNDEN TAKIM DIŞI KALMIŞTI

Luka Jovic, 2014’ten bu yana süren bir bağı bulunmasına karşın Sofija Milosevic ile görüntülenmişti. Tecrübeli futbolcunun ihanet savlarının gölgesinde başlayan bu yeni bağlantısı bir süre manşetlerden düşmemişti.

SIRP BASINI NELER YAZMIŞTI?

Sırp basını, kelam konusu alakanın ortaya çıkmasının akabinde, “Luka, Sofia yüzünden ulusal kadro takımından çıkarıldı. Kendisi, sakatlığı olduğunu ve Madrid’e dönmesi gerektiğini söylese de Belgrad’da kalmaya devam etti ve model sevgilisiyle gezdi. Teknik yönetici de bunu öğrendi ve kendisini ulusal ekipten şutladı.” yazmıştı.

YILDIZ ARMAĞAN ETMİŞTİ

Luka Jovic’in o devir çabucak hemen nişanlı olduğu Sofija Milosevic ile alakası uzun soluklu olmuş ve Milosevic, dünyaya getirdiği bebeğine aldığı ikramla herkesi şaşırtmıştı. Alışılagelmişin haricinde bir ikram seçen Sofija Milosevic, Alexei ismini verdiği oğluna gökyüzünden bir yıldız satın almış ve bu sonucunı toplumsal medya hesabından duyurmuştu.

Okumaya devam et...